Холостячка Ксенія Мішина залишила сина з Еллертом, а сама вилетіла за кордон: “Це просто не моя історія”

Зірка серіалу "Кріпосна" і холостячка Ксенія Мішина вийшла з шанувальниками на зв'язок з-за кордону та розповіла, чому полетіла без сина і свого коханого Еллерта.

Вперше на телеекрани Ксенія Мішина потрапила у 2014 році, але справжнє професійне визнання вона отримала зовсім недавно — в 2019-му, втіливши роль Лідії Шефер в “Кріпосній”.

Крім роботи в кіно, героїня нашої сьогоднішньої статті також часта гостя в різних телешоу, включаючи “Танці з зірками”, “Холостячка”, “Ліпсінк батл”, “Де логіка?” і не тільки. Втім, залишати кінокар’єру Ксенія не збирається і днями вона полетіла в Хорватію на свої перші зйомки в міжнародному проекті. Більш того, її героїня повинна говорити англійською і хорватською, тому на Мішину чекає нелегке завдання.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Першу робочу подорож в цю країну зірка зробила ще в березні, проте незабаром вона заразилася Ковідом, тому процес був припинений. Зараз Ксенія повністю здорова і повна сил, щоб повернутися до роботи.

“Великий привіт вам з Амстердама, лечу я в Хорватію, починається мій знімальний процес. Болячка дала трошки відпочити і знову в бій”, — повідомила Мішина в Інстаграмі своїй армії підписників.

Ксенія Мішина в аеропорту
Ксенія Мішина в аеропорту

Після польоту знаменитість поділилася емоціями, які їй довелося пережити за ці кілька годин:

“Друзі, я в Загребі. Погодка огидна, чотири градуси, холодрига, але сторіз не про це. Сторіз про те, як сильно я ненавиджу літати. Мені до сих пір так і не вдалося переналаштувати свою операційну систему на насолоду. Я щиро заздрю людям, які вміють отримувати задоволення від польотів. Правда, на сьогоднішній день це просто не моя історія. Мало того, що нас жахливо трясло, я вчепилася руками в це крісло, так ще повний літак китайців в білих лабораторних костюмах, які кричали від страху. Можете уявити, який стрес я перенесла? Я зараз їду в готель для того, щоб просто відключитися годин на тридцять, тому що я до сих пір не можу відійти. Ось така ось Ксюша мандрівниця”, — поскаржилася Ксенія.

Ксенія Мішина розповідає про жахливий політ
Ксенія Мішина розповідає про жахливий політ

Пізніше актриса показала кілька кадрів з готелю, де буде жити на самоті найближчі пару тижнів. Її син Платон тим часом перебуває під наглядом Олександра Еллертв вдома в Києві.

Готель Ксенії Мішиной в Хорватії
Готель Ксенії Мішиної в Хорватії

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.