Настя Каменських зі сльозами на очах зізналася в проблемах зі здоров’ям: “Мене просто розриває на шматки “

Настя Каменських випустила чергову серію реаліті "Дівчата рулять", в якому зізналася, що має проблеми зі здоров'ям.

В кінці березня Настя Каменських повідомила шанувальникам, що відлітає в Мексику разом зі своєю мамою і близькими подругами, де буде не тільки відпочивати, але й знімати власне реаліті “Дівчата рулять”. Зірка порадує фанатів 10 серіями, де покаже свої пригоди, труднощі, одкровення, а також вразить щирими емоціями і переживаннями.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною

Сьогодні, 15 квітня, вийшла 3 серія реаліті, в якому Настя вперше зізналася, що має проблеми зі здоров’ям. У артистки з’явилися панічні атаки. Настя зізналася, що це почало відбуватися після того, як вона перехворіла на Ковід-19.

“Я не знаю, що зі мною відбувається. Я клянусь вам, у мене ніколи в житті такого не було. Мене просто розривало на шматки, емоції просто почали бити. Я себе не контролювала “, – зізналася Каменських.

Чоловік Насті Каменських Потап, який зараз перебуває в Києві, коли побачив нову серію реаліті був сильно здивований і, схоже, наляканий. Олексій Потапенко зізнався, що ні на жарт переживає за її здоров’я і тому чекає вдома найближчим часом.

Про це він написав у своєму мікроблозі в Інстаграм.

“Ви хочете, щоб у мене серце зупинилося !! ??? Панічні атаки !! ??? Ви серйозно??!!! Настя – марш додому !!!! І прихопи своїх … “, – емоційно висловився Потап.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.