Вагітній дружині Віктора Павліка стало погано в магазині: “У голові паморочиться, не можу стояти на ногах”

Вагітна дружина українського співака Віктора Павліка схвилювала підписників в соціальних мережах поганим самопочуттям, але ж їй вже скоро народжувати.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися в травні 2020 року. З тих пір вони не приховують своїх почуттів на публіці і діляться з шанувальниками головними подробицями сімейного життя. Фанатів, до речі, вистачає і у Каті, адже вона веде особистий блог в Інстаграм, який годує сімейство в період концертного застою.

На початку 2021-го пара повідомила радісну новину про майбутнє поповнення. Так, вже в червні цього року Віктор Франкович стане батьком в четвертий раз, для Репяхової це буде первісток. Відомо, що вони чекають на хлопчика і планують назвати його Михайлом.

Допомагати Катерині на перших порах буде її мама Лариса, якій подружжя зняло квартиру неподалік від своєї. Судячи з усього, у Павліка хороші відносини з тещею.

Віктор Павлик зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою
Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою

Як активний користувач соціальних мереж, дружина Віктора показує практично все, що відбувається з нею за день. На цей раз вона змусила прихильників похвилюватися, оскільки їй стало погано прямо посеред магазину, куди вони з мамою поїхали, щоб купити бракуючі дрібниці в квартиру.

“Мені стало дуже погано… Їдемо додому. У голові паморочиться, не можу стояти на ногах”, — написала Катя.

Скріншот з Інстаграма Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграма Катерини Репяхової

У своїх наступних сторіз дівчина поскаржилася на те, що в найближчій аптеці немає можливості поміряти тиск, а вже в машині їй стало легше.

Скріншоти з Інстаграма Катерини Репяховой
Скріншоти з Інстаграма Катерини Репяхової

Раніше того ж дня Репяхова скаржилася, що їй різко захотілося спати, потім в супермаркеті їй було важко дихати, тому вона тут же запідозрила Ковід-19. Втім, експрес-тест показав негативний результат, так що хвилюватися причин немає.

Скріншоти з Інстаграма Катерини Репяховой
Скріншоти з Інстаграма Катерини Репяхової

Історію знайомства і кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.