Микола Басков придбав пляшку ігристого за ціною машини: вирішив “випити” 285 тисяч гривень

Найвідоміший і найнатуральніший блондин російської естради Микола Басков може дозволити собі досить розкішне життя, і таки дозволяє.

Миколу знають і люблять мільйони шанувальників, які миттєво розкуповують квитки на його концерти і стоять у величезних чергах, аби сфотографуватися зі своїм кумиром або попросити заповітний автограф.

Звичайно, будучи зіркою такої величини, Басков отримує відповідні гонорари, які й не снилися простим людям. А судячи з сюжету програми “Зірковий шлях”, Микола не з тих, хто взагалі рахує гроші, і це цілком зрозуміло.

Микола Басков
Микола Басков на сцені

Так, одну зі своїх найбільш необдуманих покупок артист зробив в 2013 році, купивши шестилітрову пляшку елітного французького шампанського Louis Roederer Cristal Brut 11-річної витримки за ціною в 8,5 тисяч євро. На той момент в перерахунку на гривні ця сума становила приблизно 85 тисяч, а з нинішнім курсом доходить до нечуваних 285 тисяч.

Примітно, що Басков не став приховувати від публіки такого марнотратства і навіть похвалився покупкою в соціальних мережах:

“Спочатку купив, а потім подумав… Навіщо?”, — докірливо підписав публікацію Микола.

Скріншот з Твіттера Миколи Баскова
Скріншот з Твіттера Миколи Баскова

А й справді, за цю суму цілком можна купити іномарку, і навіть невелику квартиру де-небудь в районному центрі країни, нехай і без ремонту.

До речі, в той час Басков знаходився у відносинах зі скандально відомою російською балериною Анастасією Волочковою, яку возив на розкішний відпочинок на Мальдівські острови. Красиво залицятися золотий голос Росії вже точно вміє, а економити вже точно не любить, і з цим важко посперечатися.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".