Світлана Лобода в ніжній чорній сукні з величезним вирізом подражнила чоловіків біля дзеркала

LOBODA - це співачка, яка бере публіку не тільки вокалом, харизмою і величезною енергією, а ще й мегапривабливою зовнішністю.

Західні риси обличчя і правильний макіяж – зброя цієї вмілої красуні. Її вбрання – це окрема тема, яка тільки підкреслює шарм співачки. Не так давно Лобода була на лікарняному, і тільки кілька днів тому вийшла і увірвалася в роботу. Далося їй це не без труднощів – організм ще не зміцнів і навалилося багато незавершених справ.

Проте, Світлана знайшла хвилинку, щоб надіти просто запаморочливе плаття і позувати перед дзеркалом. Відео вона оприлюднила в Інстаграм-профілі, спеціально, щоб ввечері п’ятниці порадувати свою аудиторію красивим контентом.

Футболка Світлани Лободи – чорне, ніжне, легке. Воно має виріз в області декольте, і величезний виріз зліва – такий, через який можна без зусиль виставити ніжку, щоб роздратувати публіку.

“Довго я байдикувала… Вийшла на роботу, четвертий день як білка в колесі …. Дорого хворіти нам все ж обходиться) До кінця квітня я поза зоною”, – висловилася виконавиця Світлана Лобода в описі під власним роликом 16 квітня 2021 року .

Відзначимо, Світлана Сергіївна Лобода, також відома як LOBODA – 38-річна українська співачка, ведуча, автор пісень. Заслужена артистка України. Лобода вже більше п’яти років живе і розвивається творчо в Росії. Там же виховує своїх дітей. А ось з приводу особистого життя артистки нічого невідомо – подейкують, вона зустрічається зі всесвітньо відомим рокером Тіллем Ліндеманном. Але цю інформацію офіційно так ніхто і не підтвердив.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.