Молодша дочка Олі Полякової приголомшила знамениту маму непристойним жестом: “Чудова дитина”

Українська співачка Оля Полякова є щасливою матір'ю двох дочок, які раз по раз розбурхують користувачів мережі своїми витівками.

Суперблондинку можна без перебільшення назвати однією з найбільш епатажних зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Вона не соромиться ні різких виразів, ні зухвалих постів в соціальних мережах, ні викликаючих нарядів. Судячи з усього, підростаючі спадкоємиці артистки беруть зі знаменитої матері приклад.

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею
Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

Зараз Оля з дочками Машею та Алісою відпочиває в Туреччині, де вони зупинилися в новому готелі і опинилися в числі його перших відвідувачів. У себе в Інстаграмі поп-діва, звичайно ж, тримає зв’язок з шанувальниками і демонструє кадри з відпочинку. Якраз на одному з них наймолодша Полякова показала матусі непристойний жест.

Так, співачка вирішила провести екскурсію по їхній віллі та зайшла в кімнату до Аліси, яка в той момент сиділа на ліжку і збиралася переодягатися. Вона не звикла до уваги на відміну від старшої сестри, тому попросила маму не знімати її:

“Не треба! Ну мама! Ну не знімай мене!”, — обурилася дівчинка.

Аліса Полякова
Аліса Полякова

Однак та не змогла встояти:

“Ти така гарна, не можу тебе не знімати. Чудова дитина”, — сказала Оля.

Тоді Аліса вирішила боротися за свій особистий простір по-іншому і піднесла до камери матері дулю, розсмішивши тим самим і її, і себе.

Аліса Полякова скрутила мамі дулю
Аліса Полякова скрутила мамі дулю

До речі, обох дочок Полякова народила від свого єдиного чоловіка-бізнесмена Вадима, який нечасто з’являється в соціальних мережах співачки, не кажучи вже про спільні виходи в світ. Незважаючи на популярність дружини, чоловік веде закритий спосіб життя.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.