Юлія Висоцька похвалилася шикарним букетом від Андрія Кончаловського: романтика після 23 років шлюбу

Телеведуча і кулінарний блогер Юлія Висоцька активно веде свій профіль в соціальних мережах. Особливо, Інстаграм, куди часто щось постить.

Так, в останній публікації телезірка поділилася величезним шикарним букетом жовтих тюльпанів, який стоїть у телеведучої на столі в прозорій вазі. Фотографія дуже яскрава, світла, річна. Шанувальники припустили, що на таку романтику в оточенні Юлії Висоцької здатний тільки один чоловік – це її чоловік Андрій Кончаловський, з яким Юля разом з 1998 року.

Андрій Кончаловський подарував Юлії Висоцької шикарний букет жовтих тюльпанів

Незважаючи на те, що будь-які жовті квіти називають вісниками розлуки, Юлія Висоцька, судячи з усього, зовсім не вірить в ці прикмети. Навпаки – вона дуже любить квіти.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча в синій сукні в горошок позувала на власній кухні.

Фанати помітили, що час все таки бере своє, і на обличчі іменитої телеведучої почали з’являтися невеликі зморшки. Особливо, біля очей. Але для своїх сорока семи років зірка всіх кулінарних блогів і сайтів виглядає досить молодо і ефектно.

Історія кохання Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського за 1 хвилину

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Нагадаємо, що сім’я режисера Андрія Кончаловського і кулінарного блогера Юлії Висоцької з 2013 року перебуває під пильною увагою. Всьому виною злощасна аварія, яка сталася у Франції. За кермом був Андрій. Після того ДТП родина втратила дочки Марії. Вона вижила, але впала в кому, з якої не виходить вже сім з половиною років.

Але навіть незважаючи на всі ці проблеми, вони все ж витримали і не розлучилися. Сила цієї любові дійсно вражає.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!