Ігор Кондратюк вперше розповів, як познайомився зі своєю єдиною дружиною: закохався в просту українку

Авторитетний на просторах українського шоу-бізнесу продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк вже давно розпрощався зі статусом холостяка.

Кондратюк отримав широку популярність завдяки шоу “Караоке на Майдані” і “Шанс”. З тих самих пір його знають, як одного з найбільш шанованих, хоч і жорстких професіоналів своєї справи. Ігор Васильович не соромиться різких виразів, проте це тільки на роботі. У звичайному житті серед рідних людей він — люблячий чоловік і турботливий батько трьох дітей.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою

Одну і єдину любов Кондратюка звуть Олександра Городецька. Пару звів службовий роман, причому їх відносини розвивалися досить стрімко. Вже незабаром після того, як закохані почали зустрічатися, вони стали жити разом, однак ніяких подробиць Ігор з хати не виносить:

“Ми працювали разом. Придивлялися одне до одного і врешті-решт закохалися”, — висловився продюсер одного разу.

Кохана жінка подарувала герою статті трьох дітей — синів Сергія та Данилу, а також дочку Поліну, вона наймолодша в сім’ї.

Сім'я Ігоря Кондратюка, поруч з синами їх обраниці
Сім’я Ігоря Кондратюка, поруч з синами їх обраниці

Оскільки Кондратюк рідко виходить у світ, публіку ще більше стало цікавити його особисте життя. Особливо і тому, що його називають зразковим сім’янином.

Що цікаво, як такого “глави сімейства” у них немає. За словами самого подружжя, всі рішення вони приймають спільно, причому діти мають таке ж право голосу, як і батьки.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою

Втім, так було не завжди. Спочатку в їх парі нерідко виникали сварки на грунті того, за ким буде останнє слово, оскільки вони обидва амбітні лідери. Але за підсумком, Ігор і Олександра зуміли впоратися собою і знайти спільну мову, завдяки чому їх кохання живе вже довгі роки.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.