Потап зірвався до Насті Каменських в Мексику і влаштував публічну сцену ревнощів: “Я трошки не зрозумів”

Зараз українська співачка Настя Каменських знаходиться зі своїми подругами і мамою в Мексиці, куди раптово прилетів і її ревнивий чоловік Потап.

Цієї весни у Насті Каменських відбулася велика прем’єра — її власне реаліті-шоу “Девочки рулят”. За словами зірки, їй просто необхідне перезавантаження на фізичному і ментальному рівні після всього, що сталося, яке вона у всіх фарбах покаже величезній армії своїх шанувальників.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Анною Завгородньою і мамою Лідією Петрівною в Мексиці

Поїздка Насті стала для Потапа сюрпризом, причому не дуже приємним, оскільки його з собою вона не взяла і заздалегідь не попереджала. В результаті репер був змушений спостерігати за пригодами дружини здалеку, проте довго він не протримався і вже до п’ятої серії реаліті теж прилетів до Мексики.

Неясно, з чим саме пов’язана така спонтанність — Потапенко або дуже скучив за Каменських, або ним рухали ревнощі, сцена з якими вже стала надбанням громадськості.

Потап в реалити Каменских
Потап в реаліті Каменських

Так, після запису нової пісні в студії Настя покликала Потапа на вечірку з нею і з дівчатами, куди також був запрошений ще один чоловік, що і стало причиною сварки:

“Почекай. Ти мені сказала, що ви будете дівчатками, дівчачий клуб “Дівчата рулять” і ніяких пацанів не буде, а Алехандро — це якось не зовсім дівчинка. Не виходить у вас те, що ти обіцяла”, — дорікнув Олексій дружину.

Потап і Настя Каменських сваряться
Потап і Настя Каменських сваряться

Каменських при цьому заявила, що поява того самого Алехандро була незапланованою, тим більше вона поставила чоловіка до відома. Втім, він все одно залишився не в захваті від ситуації:

“Я трошки не зрозумів появи Алехандро. Це мій друг, я його люблю, поважаю, але чому він перший виявиться в будинку дівчаток, а не я? По-перше, вони повинні бути самі, а тут з’являється чоловік. Ну тоді це вже не дівчата рулять. Це дівчата рулять і Алехандро. Так чому щоб там не з’явився Потап?”, — зазначив репер за кадром.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.