Жителей села Грязь, де живуть Пугачова і Галкін, дратують імениті сусіди: сховали ставок, розбили дороги

Зіркове сімейство Алли Пугачової і Максима Галкіна живе в підмосковному селі Грязь, місцеві жителі якого незадоволені таким сусідством.

Замок Примадонни і Галкіна — чи не головна пам’ятка Грязі. Він шестиповерховий, на його території є басейн, спортзал, власний ліфт, кінотеатр і навіть амфітеатр. Там безліч кімнат, двійнята Ліза і Гаррі можуть вільно роз’їжджати по дому на самокатах, а за порядком стежить ціла група прислуги.

В одному зі своїх інтерв’ю гуморист зізнався, що ще з дитинства мріяв жити в замку, тому при першій же нагоді він почав втілювати цю мрію в життя.

Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти

Не можна не відзначити, що нічого помпезніше палацу Пугачової і Галкіна в окрузі немає. Поруч стоять одноповерхові будиночки звичайних людей, а після зими, поки дерева ще не обросли листям, все навколо здається занадто сірим і навіть занедбаним.

Село Бруд, де живуть Пугачова і Галкін
Село Грязь, де живуть Пугачова і Галкін
Село Бруд, де живуть Пугачова і Галкін
Село Грязь, де живуть Пугачова і Галкін

Сусіди пари поспілкувалися з журналістами видання “Собеседник” і розповіли про незручності, що виникли тут разом зі знаменитою парою. Перше, що обурює місцевих — високий чотириметровий паркан, який закриває огляд на гарний ставок. Друга претензія пов’язана з дорогами:

“Фури до них на територію величезні ходили, вічно їм щось возили і возили — то дерева якісь, то ще щось. Асфальт і попсувався від цього”.

Замок Пугачової і Галкіна
Замок Пугачової і Галкіна

Ще, за словами жителів, артисти роздають сусідам продуктові набори, однак і тут догодити всім не вийшло. Виявляється, що ці подарунки отримують тільки ті, хто живе в бараках:

“Трошки прикро, але не підеш же до неї [до Примадонни] зі словами: “Чого ти і нам продукти не носиш?”. Вони люди багаті, а ми бідні”, — висловилася літня місцева жителька.

Судячи з фотографій околиць Грязі, там дійсно немає нічого розкішніше замку знаменитого сімейства. Розглянути його детальніше можна у наступному відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.