“Найрозумніша” Тіна Канделакі та її історія кохання: як виглядає обранець телезірки і бізнесвумен? (Відео)

Тіна Канделакі - телеведуча, яка назавжди запала в душу глядачам за проектом "Найрозумніший". На екрані вона серйозна, цілеспрямована і амбітна.

А ось в житті м’яка, тендітна і жіночна леді, яка хоче простого жіночого щастя.

За все життя у неї було два шлюби. 12 років вона прожила з художником Андрієм Кондрахіним. У 2010 році пара розлучилася, а через чотири роки Канделакі вийшла заміж за бізнесмена Василя Бровко.

Канделакі довгий час приховувала свій другий шлюб, поки фанати не стали помічати кільце на її руці. Не виключено, що причиною такої скритності може бути різниця у віці між партнерами – адже Василь Бровко молодше Тіни Канделакі на цілих 10 років. Втім, кого цим сьогодні здивуєш? Спільних дітей у пари поки немає, і невідомо, чи планують вони взагалі поповнення у своїй родині.

Детальніше про особисте життя Тіни Канделакі ви можете дізнатися в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “!

Відзначимо, Канделакі Тінатін Гівіївна – грузинська та російська журналістка, телеведуча, продюсер, громадський діяч, генеральний продюсер федерального спортивного телеканалу “Матч ТВ “, засновник косметичного бренду ANSALIGY.

Тіна Канделакі
Тіна Канделакі

Тіні Канделакі в 2021 році виповнюється 45 років, що зовсім не позначилося на її зовнішньому вигляді. Частково підтримувати чудову форму їй допомагає один з бізнесів: косметична компанія AnsaLigy.

Крім цього, телеведуча – власниця ресторану “Тінатін” і люксового салону краси “У Коперніка”.

Телеведуча і журналістка Тіна Канделакі
Телеведуча і журналістка Тіна Канделакі

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.