Передбачуваний обранець Лободи Тілль Ліндеманн був помічений на побаченні з новою супутницею: теж блондинка

Папарацці зняли німецького рокера Тілля Ліндеманна в компанії красивої супутниці, причому блондинки, однак нею виявилася не Світлана Лобода.

Солістові відомої в усьому світі рок-групи “Rammstein” вже давно приписують роман з українською співачкою Світланою Лободою. Початок цим чуткам поклав музичний фестиваль “Жара”, на якому вони дуже мило спілкувалися, не соромлячись камер, що більше нагадувало флірт, ніж дружню бесіду.

Було це влітку 2017-го, а вже в травні 2018-го артистка народила другу дочку. Зіркова мама назвала дівчинку незвичайним ім’ям Тільда, що багато хто пов’язує з особистістю її батька. ЗМІ припускають, що ним є Тілль Ліндеманн.

Лобода з дочками Євою і Тільда
Лобода з дочками Євою і Тільда

Ніхто з них ніколи офіційно не підтверджував ці домисли, хоча Лобода із завидною регулярністю відвідує концерти “Rammstein”, а фронтмен групи одного разу спеціально прилетів до Москви, щоб забрати Світлану з лікарні. Більш того, він знайомий зі старшою донькою поп-діви Євангеліною.

Втім, днями Тілля помітили в компанії невідомої блондинки в одному з московських ресторанів. Музикант зі своєю супутницею сіли за найвіддаленіший столик, а на сусідніх стояли таблички з написом “заброньовано”, щоб іменитого гостя ніхто не турбував.

За словами очевидця, який поспілкувався з виданням “Комсомольская правда“, зустріч Ліндеманна і цієї російськомовної дівчини була вже дуже схожа на побачення — вони посміхалися, сміялися, сиділи близько одне до одного, пили вино.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Варто відзначити, що німецький рокер не приховує своєї любові до Росії. Він неодноразово давав концерти в столиці, а на днях навіть перепел радянський хіт Марка Бернеса “Любимый город”.

Більше подробиць про передбачувий роман Лободи і Тілля дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.