“Хюррем Султан” з серіалу “Пишне століття” змінилася до невпізнання: якою вона стала? (Відео)

Легендарний турецький серіал "Пишне століття" дивилися в більш ніж 40 країнах світу, і, за найскромнішими підрахунками, 200 млн. людей.

Це принесло його головній героїні Мер’єм Узерлі колосальну популярність.

За турецької актрисою німецького походження тут же стали пильно стежити ЗМІ і фани. Популярність настільки запаморочила рудоволосої красуні голову, що вона зважилася на серйозні пластичні операції, і без перебільшення, перекроїла себе повністю.

Мер'єм Узерлі до і після пластики
Мер’єм Узерлі до і після пластики

Однак у 2020 році вона завагітніла вдруге. Це стало приводом відмовитися від процедур краси і ін’єкцій, тому з часом, особливо після пологів, її природний вигляд обличчя відновився.

Хто така Мер’єм Узерлі і чим вона особлива?

Мер’єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті «Чудовий вік». Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Сьогодні її впізнають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

Навіть незважаючи на незнання турецької мови, це не завадило Мер’єм пройти кастинг і отримати головну роль в серіалі «Чудовий вік». Кажуть, вона вивчила мову за два місяці, хоч і не ідеально, але володіла їм цілком впевнено.

Цікаво, що в цьому серіалі висвітлювався період життя Османської імперії, коли нею правил султан Сулейман Пишний. Мер’єм Узерлі повинна була зіграти одну з його наложниць, тому характерний іноземний акцент був тільки на руку сценаристам і творцям картини.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.