“Це серйозна тема”: колишній соліст “Время и Стекло” Позитив підтвердив розлучення з дружиною

Дружина Олексія Завгороднього (Позитиву) - Анна Завгородня. Судячи з усього, поки що вони знаходяться в офіційному шлюбі, проте в парі трапився конфлікт.

Зараз Анна Завгородня відпочиває зі своєю близькою подругою Настею Каменських в Мексиці. Там же вони знімають реаліті шоу Насті під назвою “Дівчата рулять “. Там вона натякала на те, що планує нарешті зважитися і змінити своє життя. Правда, нічого конкретного з цього приводу так і не сказала.

Довгий час (ще з моменту участі Позитиву в шоу “Танці з зірками ” восени 2020) ходять чутки про те, що Олексій Завгородній розлучився з дружиною Ганною. У шлюбі з нею він офіційно перебуває з 2013.

Катерина Осадча для нового випуску “Світське життя” взяла у Позитива інтерв’ю, де акуратно поцікавилася про розлучення

Позитив з дружиною Ганною
Позитив з дружиною Ганною

Олексій (Позитив) підтвердив, що ексклюзивна новина є, однак потрібно розібратися в собі, і поговорити (очевидно, з дружиною), щоб зрозуміти як її озвучити.

Однак він не сказав, що вони з Анною разом.

“Я про це не хочу зараз говорити, тому що це серйозна тема. Нам треба поговорити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було дати так “, – розповів Позитив.

Йому приписували роман і з партнеркою по групі “Время и Стекло ” Надею Дорофеєвої, і з хореографом Юлією Сахневич, з якої він танцював в шоу “Танці з зірками “.

Позитив і Юлія Сахневская
Позитив і Юлія Сахневич

Тепер же фанати виглядають можливі почуття з Мішель Андраде – співачкою, яку продюсує Потап.

Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон "Орла і решки"
Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон Орла і решки

Адже Позитив і Мішель написали спільну пісню, відзняли випуск “Орел і Решка ” і взагалі багато часу проводять разом.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.