Таємне життя Тіни Кароль: в кого була закохана співачка до і після заміжжя? (Відео)

Тіна Кароль - співачка, яка на сцені вже 15 років. За цей час навколо неї відбувалися різні події, як творчі, так і особисті.

Драми в життя Кароль було досить. Всі знають про її гіркою втрати чоловіка Євгена Огіра. Як каже сама Тіна, це була єдина любов в її житті. Але ми зібрали з відкритих джерел більше інформації, і готові заявити – любов була не єдина. До Огира у неї ще були відносини і закоханості, які зірка естради і народна артистка України чомусь приховує. У цьому ролику ми розповімо про те, з ким у Кароль були романи до того, як вона вийшла заміж за Євгена Огіра, і кому вона віддала своє серце після втрати чоловіка.

Почнемо з першого кохання. В одному з випусків проекту «Голос.Діті-3» тренери Тіна Кароль, Потап і Monatik розповіли про свою першу дитячу закоханість.

Так, Тіна Кароль зізналася, що в дитинстві була домашньою і скромною. Так, вперше вона закохалася в чотирнадцять років в вожатого в дитячому таборі. Але він взагалі не звертав на неї уваги. Зараз Кароль навіть не згадає, як його звали.

Також є у Тіни Кароль одна людина з минулого, який з’явився в третьому випуску 10 сезону “Голосу країни “. Тоді на сцену вийшов новий учасник кастингу – співак Євген Анішко. Чоловіка добре знають в шоу-бізнесі, адже свого часу він виступав в групі “4 короля “. Крім цього, Євген Анішко співав у дуеті з Лаймою Вайкуле, чим не можуть похвалитися багато артистів.

Своїм вокалом учасник шоу зумів розгорнути тільки крісло Дана Балана, тому пройшов в наступний етап конкурсу. Але, як виявилося, всі тренери були б раді забрати Євгена Анішко до себе, адже він неймовірно талановитий.

Однак це не всі сюрпризи, які чекали Дана Балана. Під час зйомок Тіна Кароль зізналася, що чудово знайома з Євгеном Анішко. У студентські роки вони жили в гуртожитку і були хорошими друзями. Тіна та Євген разом їздили на вокальні конкурси і навіть ділилися їжею.

А ось перші серйозні стосунки з’явилися у майбутньої улюблениці мільйонів, коли та стала повнолітньою. У віці 18 років майбутня поп-діва познайомилася з актором і режисером 24-річним Дмитром Тубольцева. Чоловік був другим режисером мюзиклу “Екватор”, де ще не відома студентка Тетяна Ліберман виконала роль Маргарет.

У 2007 році в житті Тіни трапилася доленосна зустріч. З майбутнім чоловіком, Євгеном Огіром Тіна познайомилася в 2007 на каналі М1, де він працював виконавчим продюсером. У 2013 році його не стало.

Тіна Кароль та Євген Огір - історія кохання
Тіна Кароль та Євген Огір – історія кохання

На даний момент, як мінімум, є два відомих чоловіки, з якими у співачки був роман, але тільки за чутками.

Перший – це молдавський красавчик Дан Балан. Вони зблизилися на зйомках проекту Голос країни, коли Дана запросили туди в якості тренера. Спочатку він загравав до Тіни Кароль, і всі думали, що це лише витівки для того, щоб відвернути увагу конкурента. Однак потім почалися неоднозначні знаки уваги, дотики, погляди і зовсім не дружні слова. Ходили навіть чутки, що Дан Балан живе у Тіни Кароль під час зйомок проекту. Самі артисти підтвердження даної інформації не давали, але і не спростовували. Одного разу в інтерв’ю Катерині Осадчій і програмі Світське життя Кароль зізналася, що вона хоче бути коханою, а ще – дуже хоче дочку.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Далі в історію з романом несподівано втрутився продюсер телеканалу 1 + 1 Володимир Завадюк. Він і пролив світло на стосунки співачки з Баланом, і породив нові чутки про своє нерівному ставленні до народній артистці. Так, Завадюк розповів, що на зйомки Голосу країни молдавський виконавець Дан Балан дійсно приїжджав з дому Тіни Кароль.

Також він розповів, що неймовірно любить Тіну, хоча з нею і складно працювати.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.