Як виглядають дружина і діти Олександра Ликова, який зіграв Казанову в серіалі “Вулиці розбитих ліхтарів”

Олександр Ликов здобув широку популярність завдяки ролі Казанови в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", тоді як в житті він зовсім не Казанова, а зразковий сім'янин.

Зі своєю майбутньою дружиною Аллою Олександр познайомився ще під час вступних іспитів до театрального інституту. Вона відразу сподобалася Ликову, проте вчитися разом їм не судилося — Алла не поступила. Історію цих відносин можна було вважати закінченою, якби не ті кілька хвилин спілкування перед дверима в кабінет приймальної комісії, які стали початком великого кохання.

Вже через рік разом пара змінила статус на законнн подружжя, а на даний момент вони прожили в шлюбі майже 40 років. Звичайно, за ці роки бувало різне, важкі часи не виняток.

Олександр Ликов з дружиною Аллою
Олександр Ликов з дружиною Аллою

Після нахлинулої хвилі популярності з виходом серіалу “Вулиці розбитих ліхтарів” артист пристрастився до спиртного. На щастя, він зміг побороти цю згубну звичку, так що Ликови зуміли зберегти теплоту в стосунках і до цього дня.

Кадр з серіалу Вулиці розбитих ліхтарів
Кадр з серіалу Вулиці розбитих ліхтарів

По-справжньому повноцінним їх сім’ю зробили діти — дочка Катерина та син Матвій. Вони вже й самі створили свої сім’ї, а також подарували батькам чотирьох онуків.

Олександр Ликов з дочкою, дружиною і онуком
Олександр Ликов з дочкою, дружиною і онуком

В цьому році Катерині виповниться 36, крім виховання спадкоємців вона займається мистецтвознавством. Матвій зовсім недавно відзначив своє 34-річчя, він живе в Парижі і активно розвиває модельну кар’єру, будучи одним з найбільш затребуваних подіумних моделей-чоловіків. Крім того, син “Казанови” має за плечима кілька ролей в кліпах і в кіно.

Син і внучка Олександра Ликова
Син і онучка Олександра Ликова
Матвій Ликов на подіумі
Матвій Ликов на подіумі

Що стосується сімейного життя Олександра і Алли зараз, коли діти вже виросли, то в їхньому домі як і раніше панує мир та злагода.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.