Наталя Могилевська запропонувала своїм підписникам роботу віддалено: відгукнулися лише одиниці

Співачка Наталя Могилевська провела важливий соціальний експеримент, і, заодно, знайшла собі в команду деяких фахівців. Про це вона сама написала в профілі.

“Ви не уявляєте якими були результати роботи з вашими резюме. Минулого тижня я писала, що не варто скаржитися, що локдаун не перешкода заробітку, розвитку, перекваліфікації та пошуку нових можливостей. І запропонувала тим, хто без роботи, дві вакансії асистента і директора школи на постійній основі і фріланс незліченної кількості ретушерів, фотографів, які нам потрібні завжди “, – розповіла Наталя Могилевська.

Однак співачка жахнулася того, наскільки люди можуть бути байдужі до своєї роботи. Так, їй вислали резюме на вакансії близько сотні людей, але лише у трьох реально не було роботи.

Співачка зробила висновок, що багато людей без роботи просто не готові щось змінювати, і єдине, на що вони націлені – це нити і скаржитися на те, що у них в житті все погано. Інші претенденти на посаду асистента співачки – це люди, які мають якусь роботу і вже досягли певних висот, однак зараз хочуть поліпшити рівень свого життя, і почати працювати з популярною дівою.

“І що ж ми виявили? З майже сотні резюме, що нам прийшли – тільки троє резюме було від людей, у яких зараз немає роботи. А все решта 90 резюме – це люди, які вже успішні, вже працюють і хочуть поліпшити своє життя , піти працювати до зірки або поміняти сферу на шоу-бізнес. тобто, хто був успішний, той і продовжує бути успішним і буде ще успішніше, а ті, для кого ми робили цю пропозицію, хто скаржився, що у них немає грошей і немає роботи – свої резюме так і не надіслали. так невже справа в локдауне? “, – резюмувала Наталія Могилевська.

Щоб проілюструвати цю тему, Наталя вибрала фото, очевидно, зроблене під час робочого процесу. Там зірка позує у вільній білій сорочці. У неї природний макіяж, волосся недбало покладені на плечі, на шиї масивне прикраса срібного кольору, яке відмінно доповнює цілісний образ знаменитості.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.