Регіна Тодоренко сама себе звинуватила в тому, що вона погана мати для їх з Топаловим сина: терпець урвався

Відома телеведуча Регіна Тодоренко публічно назвала себе поганою матір'ю і розповіла про кризи в їх з Владом Топаловим сім'ї.

У 2018 року зірка тревел-шоу “Орел і решка” Регіна Тодоренко вийшла заміж за співака Влада Топалова. Незабаром у пари народився син Михайло, якого вони часто називають Майклом.

Після появи дитини теледіва не пішла з головою в декрет і продовжила працювати. Вона і зараз намагається розмежовувати сім’ю і проекти, проте не завжди виходить встигнути всюди.

Влад Топалов і Регіна Тодоренко з сином
Влад Топалов і Регіна Тодоренко з сином

У себе в Інстаграмі Регіна Тодоренко опублікувала пару нових сонячних фото з сином, а в підписі до посту поділилася проблемами материнства:

“Я — погана мати. В моменти, коли дитина хворіє, відчуваю себе жахливо. Хочеться звільнити малюка і забрати весь біль собі! Мене прямо накриває через те, що зараз я не поруч, а в тисячах кілометрів від дому. І навіть не можу обійняти нашу крихітку. Гіпертрофоване почуття провини знову долає, а внутрішній голос кричить: “Це ти не встежила! Треба більше часу проводити з дитиною”. І ось стою я в такі моменти в кадрі перед камерою, де щиро потрібно чомусь порадіти або здивуватися, а я ридати хочу”, — пише зірка.

Регіна Тодоренко з сином
Регіна Тодоренко з сином

У такі моменти на допомогу їй завжди приходить коханий чоловік:

“Як же ми все-таки одне одному необхідні! Коли один падає духом, другий завжди підбадьорить! Такою людиною може бути будь-хто: чоловік, дружина, друг, мама і так далі. На цій взаємодопомозі і грунтується наша любов”.

Коментатори почали втішати Регіну, а Топалов підтримав дружину і зворушливо назвав її найкращою мамою на світі.

Комментарий Влада Топалова под публикацией Регины Тодоренко
Коментар Влада Топалова під публікацією Регіни Тодоренко

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!