Христина Асмус розповіла про скудненьке весілля з Харламовим: “Розписалися і пішли їсти курку з картоплею”

Відома російська актриса Христина Асмус вже півроку як розлучена з Гаріком Харламовим, проте до цих пір продовжує ділитися подробицями їхнього спільного життя.

Офіційними чоловіком і дружиною Христина і Гарік стали влітку 2013-го, а вже восени 2020-го вони змінили свій статус на екс-подружжя. Рішення розлучитися пара прийняла через відсутність пристрасті у стосунках і загальних інтересів, причому навіть наявність спільної дитини не зупинила їх від розлучення.

Незважаючи на це, Асмус і Харламов змогли залишитися друзями заради щасливого дитинства їх доньки Насті, якій зараз 7 років. Дівчинка залишилася жити з мамою, але тато регулярно з нею бачиться і бере активну участь в її вихованні.

Крістіна Асмус показала доньку
Гарік Харламов і Христина Асмус зі спільною дочкою Анастасією

Зірка “Інтернів” регулярно ділиться з шанувальниками особистим, робить вона це на своїй сторінці в Інстаграм, де у неї вже понад чотири мільйони підписників.

На цей раз Христина розповіла фоловерам про те, як пройшла її церемонія одруження з Гаріком, явно натякнувши на те, що 33-річчя вона відсвяткувала набагато краще, пишніше і веселіше, ніж власне весілля:

“Я взагалі не святкувала весілля. Ми розписалися і пішли в ресторан їсти курку з картоплею. Зате 33 я відмітила знатно! Але чесно? Я взагалі не збиралася”, — пише Асмус.

Судячи з опублікованих кадрів з вечірки до дня народження Христини, колишній чоловік на ній не був присутній.

Щоб втихомирити фантазію публіки, актриса сама відповіла одному з коментаторів, що Харламов був запрошений, причому в першу чергу, однак він не зміг прийти через хворобу — зліг з температурою.

Комментарии под публикацией Кристины Асмус
Коментарі під публікацією Христини Асмус

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.