Струнка мама трьох дітей Крістіна Решетник похвалилася купальником лавандового кольору

Як відомо, телеведучий СТБ Григорій Решетник відправився разом зі своєю дружиною і трьома синами відпочивати на Мальдіви.

Близько тижня тому, не дивлячись на пандемію і ризик заразитися, вони полетіли відпочивати. За відпочинком у обох батьків можна спостерігати в Інстаграм. Христина взагалі кожен день викладає фотографії в новому купальнику, а фанати розчулюють того, яка ж вона струнка і приваблива.

Сьогодні Христина Решетник показала свою осину талію в купальнику лавандового кольору

Однак опублікувала вона не просто фотографію, зроблену на пляжі. А прокотилася на яхті по океану, і там позувала. Купальник для прогулянки по хвилях багатодітна блогерша вибрала досить цікавий – ліф без бретелей і лавандова миниюбка. Такий пляжний аутфіт її шанувальники оцінили, і залишили безліч хвалебних коментарів. Дійсно, неможливо не здивуватися такою стриманою фігурі і довгим худеньким ногам після того, як Крістіна тричі народила дітей.

Відзначимо, що, судячи з таким численним фотосесій, Христина Решетник разом зі своїм чоловіком Григорієм отримують задоволення від кожного моменту відпустки, і навіть не заважає те, що вони поїхали в компанії трьох маленьких дітей.

Христина Решетник сама не раз розповідала, що мріяла про той день, коли прокинеться на березі океану, прогуляється по білому пісочку і отримати насолоду від краси райського куточка планети. А також зоряна дружина показує свої неймовірно красиві аутфіти, які всі бажаючі можуть розглянути у неї в Інстаграм-профілі.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.