Білик, Позитив, Дзідзьо та інші зірки, які розлучилися в 2021

За останній тиждень в мережі з'явилося дуже багато сумних новин про те, що українські зірки розлучаються. Ми вирішили зробити добірку холостяків і холостячок 2021.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком після 8 років шлюбу
Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком після 8 років бра

Про те, що ця пара більше не разом, стало відомо в лютому 2021 року. Повідомляється, що розлучилася телеведуча зі своїм чоловіком ще в 2020, однак поки “рана ” ще не зажила, вони зберігали мовчання і збиралися з силами.

Остаточно причину ніхто з екс-подружжя так і не назвав, однак, швидше за все, це те, що Владу Кочаткову набридло бути в тіні своєї популярної дружини.

Позитив і Анна Завгородня

Позитив і його дружина
Позитив і його дружина (колишня)

Екс-соліст групи “Время и стекло ” Олексій Завгородній також проговорився в інтерв’ю Катерині Осадчій, що він зі своєю дружиною Анною більше не разом. Ніхто з екс-подружжя офіційно не давав коментарів, однак Позитив натякнув – зараз вони думають як правильно повідомити цю новину публіці.

Дзідзьо і Славія

Dzidzio і Славія
Dzidzio і Славія

Практично одночасно з Позитивом про своє розлучення повідомив український співак Михайло Хома, який виступає під псевдонімом DZIDZIO. Він розповів тій же Катерині Осадчій, що зі своєю дружиною Славією вони не живуть вже 8 місяців, проте документально розлучення ще не уклали. Причина – не пережили карантин.

Дзідзьо розповів, що коли він зійшовся зі своєю дружиною, був ще дитиною. І не було розуміння того, як потрібно і не потрібно вести себе в стосунках.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Аслан Ахмадов і Ірина Білик
Аслан Ахмадов і Ірина Білик

В кінці квітня 2021 року стало відомо, що співачка Ірина Білик розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим.

“Ініціатором розлучення була я. А що ще робити? Аслан не приїжджав до нас з Тебріз вже рік. Хоча я його і він мене любить … “, – розповіла Білик в інтерв’ю Маші Єфросиніної.

Аслан Ахмадов – п’ятий чоловік української поп-діви Ірини Білик. Їхнє знайомство відбулося в 2011 році. Артистка побачила майбутнього чоловіка по ТБ і відразу зрозуміла, що він стане батьком її дитини. Співачка влаштувала зустріч з Аланом, замовила йому кліп за 50 тисяч доларів на композицію “Я твоя маленька дівчинка “, і з тих пір почалися їхні стосунки.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.