Ксенія Мішина повернулася з-за кордону додому, де Олександр Еллерт зустрів її червоною ікрою: їдять ложками

Відома українська актриса Ксенія Мішина нарешті повернулася з закордонних зйомок додому, де на неї чекав коханий Олександр Еллерт.

Ця красива пара склалася завдяки реаліті-шоу “Холостячка”, де Ксенія була головною героїнею, а Олександр боровся з іншими чоловіками за її серце. Коміку і сценаристу жартів студії “Квартал 95” вдалося підкорити зірку серіалу “Кріпосна”, тому закохані продовжили відносини і після фіналу проекту.

Вони з’їхалися буквально через пару днів і до сих пір живуть разом, до того ж їх діти від минулих відносин, Платон і Еліна, знайшли спільну мову не тільки один з одним, але і з обранцями своїх батьків.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми

Пара не соромиться демонструвати почуття на публіці, проте з робочою поїздкою Мішиної до Хорватії в мережі з’явилося безліч чуток про їх розставання з Еллертом. Вони перестали з’являтися одне в одного в Інстаграм-сторіз, а найуважніші підписники помітили, що зі стрічки актриси пропали навіть деякі знімки з зізнаннями в коханні Олександру.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Особливо сильно шанувальники засмутилися, коли після повернення Ксенії в Україну вона так і не порадувала їх спільними кадрами з коханим. Втім, нарешті мовчання перерване.

У профілі Еллерта з’явився жартівливий ролик з екс-холостячкою, на якому він підніс до неї повну ложку червоної ікри та змусив її сміятися:

“Кохана, дивись… Яку ікру я буду їсти”, — сказав комік.

Скриншот из Инстаграма Александра Эллерта
Скріншот з Інстаграма Олександра Еллерта

Судячи з усього, у них все чудово і відносини тривають, а якщо хочете всього за одну хвилину дізнатися, як вони розвивалися, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.