Красуня і улюблениця публіки: 5 причин, чому Надя Дорофєєва перемогла в “Голосі країни”

Нещодавно завершився 11-й сезон проекту "Голос країни". Переможцем в ньому став учасник Сергій Лазановський, який потрапив в команду DOROFEEVA.

Слід зазначити, що шанувальники робили ставки на команду Тіни Кароль та Олега Винника – вони – два дорослих іменитих артиста, у яких цілі мільйони шанувальників. До того ж, Тіна Кароль не раз була переможцем проекту – вона в цьому шоу поставила особистий рекорд за кількістю перемог. Так чому ж перемогу в підсумку віддали Лазановському з команди Наді Дорофєєвої? Адже Надя вперше брала участь в такому проекті. Ось п’ять причин.

Свіжа кров

Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва

Як сказав сам Потап – Надя Дорофєєва – це новий ковток повітря і для української естради, і для проекту в цілому. Тому її хочуть підтримувати.

Простота в спілкуванні

Уже після шоу Сергій Лазановський розповів, що Надя Дорофєєва – це не пафосна зірка, яка дивиться на всіх зверхньо.

“Це дуже світла, добра, емоційна, чутлива людина. І в спілкуванні дуже проста. Це те, що мені сильно сподобалося. Не було бар’єру, мовляв, я учасник, а це тренер, до якого не можна підійти. З Надею завжди можна поговорити , вона завжди підтримувала”, – розповів Лазановський в інтерв’ю “КП в Україні”.

Пісні, які зачіпають

З самого початку Надя і Сергій вибирали чуттєвий репертуар, який відгукується у глядача.

Сергій Лазановскій
Сергій Лазановський

Молодість

І тренер, і учасник – молоді. Вони легко змогли знайти спільну мову, зрозуміли один одного, були на одній хвилі. Публіка навіть не виключає, що вони в перспективі запишуть дует.

Аудиторія

Сергій Лазановскій
Сергій Лазановський

Як не крути, але у Дорофеєвої багато фанатів, і вони не тільки з України. Їх число лише примножилося з моменту початку сольної кар’єри і випуску пісні під назвою “GORIT”.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".