Оля Полякова заступилася за Ані Лорак і заявила, що Костянтин Меладзе і їй пропонував близькість за кар’єру

Оля Полякова вперше розповіла, що відомий продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй побудувати кар'єру через ліжко.

Нещодавно в ефір вийшла програма “Доля людини”, де відома співачка Ані Лорак дала відверте інтерв’ю і розповіла про свій непростий життєвий і творчий шлях. У студії програми співачка зізналася, що після того, як вона перестала співпрацювати зі своїм першим продюсером Юрієм Фальосою, відомий продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю на “особистих умовах”. Простіше кажучи, він пообіцяв їй карколомну кар’єру через ліжко.

Ані Лорак в програмі Доля людини
Ані Лорак в програмі Доля людини

Після виходу програми на Ані Лорак полилося багато критики і бруду, нібито це не правда і артистка просто оббрехала Костянтина Меладзе.

На захист Ані Лорак вирішила встати українська співачка Оля Полякова. Вона опублікувала відео в своєму Інстаграм, де заявила, що вірить Ані Лорак хоча б через те, що отримувала таку саму пропозицію від Костянтина Меладзе.

“Я вірю Ані Лорак і думаю, що вона говорить правду, тому що я сама отримувала таку саму пропозицію від цієї людини. Може пощастило тільки нам з Ані (або не пощастило) отримати таку пропозицію. Ми про це ніколи не дізнаємося, тому що про це прийнято мовчати. Я хочу попросити зірок не говорити, що це неправда, а дозволити цій правді звучати! “, – заявила Полякова.

Варто відзначити, що раніше Валерій Меладзе та Світлана Лобода прокоментували скандальне інтерв’ю Ані Лорак і звинуватили її в наклепі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.