9-річна дочка Ані Лорак заспівала її хіт і вразила публіку талантом: переплюне зіркову маму

9-річна дочка співачки Ані Лорак зростає дуже талановитою дівчинкою. Уже зараз у неї дуже хороші вокальні дані.

Відома співачка Ані Лорак виховує єдину дочку Софію, яка народилася в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Соня зростає дуже творчою дитиною. За словами Кароліни, її дочка займається вокалом і живить велику пристрасть до театру.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Нещодавно в Мережі з’явилося відео з недавньої вечірки Філіпа Кіркорова, куди він запросив найближчих друзів, в тому числі і Ані Лорак з донькою. На відео 9-річна Соня співала в караоке мамину пісню “Божевільна”.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео та відзначили, що дівчинка дуже талановита.

“Вся в талановиту маму”, “Точь в-точь як мама”, “розумниця, хороший голос”, “Чудово! Зміна підростає! “,” Зірочка, красоточка “, – пишуть коментатори.

До слова, раніше Ані Лорак заспівала разом зі своєю донькою в дуеті. Кароліна разом з Софією взяла участь в онлайн-концерті кіностудії «Союзмультфільм» і радіостанції «Русское радио». Вони заспівали знамениту “Колискову ведмедиці” з мультфільму “Умка”.

Нагадаємо, нещодавно Мережа підірвала інформація про те, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка-зрадника і знову з ним зійшлася. Про це почали говорити після того, як в Мережі з’явилися відео з сімейного свята Філіпа Кіркорова. Туди Ані Лорак прийшла з колишнім чоловіком Муратом і донькою. Екс-подружжя обіймалися, танцювали “медляк” і насолоджувалися один одним.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.