Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Кожна дівчинка з дитинства мріє вийти заміж за красивого принца на білому коні, жити в замку, насолоджуватися розкішшю і багатством.

Співачка і Міс Світу 2008 Камалія виразно знає, як виконати цю мрію. 43-річна українська зірка відома на весь світ, виглядає струнко, ефектно, одягається в наряди за шалені гроші, одружена з мільярдером, має власний літак. І це далеко не весь список того, чим вона може похвалитися. Народилася вона в звичайній родині, яка ніколи не козиряла особливими статками. І все, що є у неї в житті, домоглася сама. У нашому відео ми розповімо про непростий шлях іменитої співачки і моделі Камалії, а також розкриємо про неї маловідомі факти.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Як відомо, справжнє ім’я співачки Камалії – Наталія Вікторівна Шмаренкова. Вона народилася Камалія на півночі Російської Федерації, однак прожила там всього 3 роки.

З дитинства у неї було багато переїздів. Вся справа в тому, що тато Віктор Шмаренков працював льотчиком-штурманом. Тому, з огляду на служби, сім’я спочатку оселилася в столиці Угорщини, а трохи пізніше, коли доньці пора було вступати до школи – у Львові. Власне, там майбутня артистка і виросла. Саме тому з дитинства та на даний момент артистка має українське громадянство і вважає себе українкою.

Віктор Шмаренков - батько співачки Камалії
Віктор Шмаренков – батько співачки Камалії

До слова, українське коріння в родині Камалії присутні також тому, що її батьки родом з Чернігова. Саме в цьому украніском місті Віктор Анатолійович та Інна Петрівна виросли і познайомилися. Папа навчався в Чернігівському льотному коледжі, а мама підробляла в його їдальні.

З самого дитинства уважні батьки розглянули, що їх дочка Наташа зростає дуже талановитою. У неї простежувався дуже чіткий слух і мелодійний голос.

Камалія
Камалія

Викладачі з музичної школи поспостерігали за юним обдаруванням, і рекомендували їй саме скрипку, а також – розвивати свій сильний голос.

Також дівчинка займалася оперним співом у спеціалізованій студії. Тут вона показувала такі приголомшливі результати, що вже в 11 років почала самостійно писати пісні. А також почала брати участь в професійних вокальних конкурсах. До речі, майже всюди вона займала перші місця. Після однієї з таких перемог Камалію запросили стати солісткою в знаменитому ансамблі під назвою “Галицька перлина “.

Завзятість, праця і незгасний вогонь в очах допомогли артистці вийти на новий рівень. Так, в 93-му році дівчина вже взяла участь в конкурсі “Червона рута “, а потім перемогла в конкурсі “Телешанс “.

Так, власне, і почалася велика сліпуча кар’єра співачки Камалії.

Камалія
Камалія

Навіть незважаючи на те, що в такому юному віці Наталя Шмаренкова почала заробляти гроші, тому що отримувала запрошення на виступи в оплачуваних концертах, вона продовжувала наполегливо розвиватися.

Весь цей час у зірки був свій продюсер. Ви будете здивовані, але цю ношу взяла на себе мама Інна Петрівна.

Цікаво, що звучний псевдонім “Камалія ” Наталі Шмаренкової порадила саме мати.

Камалія
Камалія

Як зізнається сама зірка Камалія навіть зараз: саме завдяки роботі з мамою, а не протекції чоловіка, вона відбулася як артистка.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.