Співачка Слава Камінська зізналася, що так і не попрощалася з покійним батьком

Напередодні стало відомо, що екс-солістка музичної української групи "НеАнгели" втратила батька. Вони мало спілкувалися, проте звістка все одно поранило співачку.

Слава розповіла, що її батько Віталій Кузнєцов пішов з сім’ї, коли дівчинка була ще зовсім дитиною. Однак все одно час від часу спілкувався з дочкою. Слава ображалася, що він мало часу приділяв сім’ї та її вихованню, тому практично не спілкувалася з батьком. Вони були на відстані довгі роки, і лише після того, як Віталія не стало, Камінська (Кузнєцова) зрозуміла важливість ролі тата в своєму житті.

Співачка Слава Камінська розповіла, чому не попрощалася з батьком перед його смертю

Слава Камінська на інтерв'ю
Слава Камінська на інтерв’ю

Свій стан артистка описала в соціальній мережі Інстаграм:

“Я дуже сильно переживаю, що за час, який ми боролися з хворобою, я не знайшла моральних сил і не приїхала до нього. Всі життєві питання – це ніщо, в порівнянні з вашими близькими. І, на жаль, час Х настає раптово . Лежу в кімнаті другий день і не реагую ні на що. Комусь потрібно бути сильним, навіть коли хочеться здаватися слабким. Більше ні слова про це. Реально боляче дуже! Папа, спасибі тобі за мене і за наше продовження. Я не залишила нашу прізвище, але носила твою, коли була дитиною, а їм була довго. Люблю “,

– написала Слава Камінська.

У коментарях багато зірок, які тісно знайомі і спілкуються з Камінської, висловили їй свої слова підтримки. Вона подякувала за теплі коментарі.

слава Камінська
слава Камінська

Нагадаємо, Слава Камінська два роки тому розлучилася зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. З тих пір вона не була помічена в стосунках, дітей виховувала сама.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.