Таємнича операція: куди пропала Ольга Бузова, і чи правда, що у неї трапилася біда зі здоров’ям? (Відео)

"Ольга Бузова в реанімації", "Ользі Бузовій зробили складну операцію", "Що з Ольгою Бузовою? ". В останні кілька днів все соціальні мережі та інтернет-ресурси рясніють цією темою.

Адже відома епатажна співачка виклала фото з лікарняного ліжка, розповіла, що їй зробили операцію, але пояснювати нічого не буде, як як їй складно говорити.
“Відходила вчора від наркозу, думала, прийду в себе – все розповім. Але не можу “, – розповіла співачка в Інстаграм-історії.

Потім вона все ж внесла ясність – розповіла, що пройшла екстрена операція 5 травня

Через три дні співачці дозволили відправитися додому на вихідні. Однак що саме за операція – співачка не визнається. Від цього і народилися чутки, що вона просто спекулює на цій темі для підняття рейтингів. У її колишнього хлопця Давида Манукяна запитали в коментарях, чи готовий він забути образи, щоб прийти на допомогу Бузової. Той відповів, що навіть якщо це і станеться,
ніхто про це не дізнається.

Детальніше дивіться в нашому відео.

Відзначимо, відомий адвокат Катерина Гордон невтішно висловилася про телеведучої і звинуватила її в піарі на неналежної темі. Однак за дівчину відразу вступилися друзі і колеги.

Нагадаємо, травневі свята вона провела під крапельницями. Кілька днів було невідомо, ні де знаходиться дівчина, ні що з нею сталося. Потім артистка вийшла на зв’язок в соцмережі. Вона відходила від наркозу і насилу розмовляла. Але напередодні 9 травня її вже виписали з клініки. День Перемоги вона змогла відсвяткувати вдома. Примітно, що свій діагноз вона не назвала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.