Варум і Агутін влаштували домашній концерт у піжамах (ВІДЕО)

Пара Варум і Агутін на карантині всіляко намагаються підбадьорити своїх шанувальників. На своїх сторінках у соціальних мережах вони влаштували справжній піжамний концерт.

Їх називають найміцнішою і найвірнішою парою російського шоу-бізнесу. Співачка Анжеліка Варум і музикант Леонід Агутін цього літа відзначатимуть 20-ту річницю весілля. Вони виховують дорослу доньку і продовжують радувати слухачів своєю творчістю.

Артисти, як і мільйони людей по всьому світу, сидять вдома на карантині. Щоб самоізоляція не здавалося настільки похмурою і сумною, вони вирішили виконати свій хіт для всіх фанатів у піжамах.

Фото со свадьбы Анжелики Варум и Леонида Агутина
Фото з весілля Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна

Пісні “Все в твоих руках” вже 7 років, але її популярність як і раніше велика. Сидячи в своєму будинку, у вітальні, по-домашньому одягнені артисти вирішили просто порадувати своїх дописувачів виконанням цього хіта, чим заслужили масу компліментів. Відео вони поділилися на сторінці Леоніда в соціальній мережі Instagram.

Дане відео подивилися більше мільйона фоловерів артиста. Глядачі писали захоплені коментарі про любов і повагу до знаменитого дуету.

До речі, Леонід практично кожен день проводить музичні прямі ефіри для своїх дописувачів, щоб прикрасити їхній час на карантині творчістю.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.