Влад Яма рятувався від “верблюжих какулек”, а Нікітюк на голову впав кран: зірки розповіли про найгірший відпочинок

Українські зірки в цілому не дуже вибагливі, коли приїжджають на заходи, однак у всіх селебріті свої примхи і особливості.

У випуску “Неймовірна правда про зірок ” центральні персонажі українського шоу-бізнесу охоче розповіли, що їм важливо в номері, і згадали про свій найгірший відпустку.

Так, українська теледіва Леся Никитюк і суддя популярного шоу “МастерШеф ” Ектор Хіменес-Браво заявили, що у них дуже скромні запити в райдерах.

На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму
На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво

Вони замовляють здорову їжу, овочі, фрукти, пляшку білого вина. При цьому Леся зізнається – вона не п’є, але всі зірки замовляють пляшку, і вона замовляє.

Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк

Леся згадала, що її найгірший відпочинок був кілька років тому. Тоді вона ще була у відносинах з молодою людиною, і поїхала з ним на курорти. Повернувшись в номер, зірка пішла в душ, де їй на голову впав кран. Щоб якось загладити свою провину, телезірці запропонували віллу.

Юлія Саніна тільки днями повернулася з гіршого в своєму житті

Про це вона написала в соціальній мережі Інстаграм.

“Зазвичай нам завжди щастить, але не цього разу. Висновки, які я зробила для себе: Єгипет – не моя країна. Єгипет – не мій тип природи (не сприймайте море без зелених гір навколо). Єгипет – не мій рівень сервісу і харчування. Нові готелі в Єгипті – це скоріше вирок, ніж бонус. Закриваю для себе подорожі в цю країну (пишу цей пост, як нагадування собі ж, раптом вирішу коли-небудь знову ризикнути). З хорошого – щасливий син, красиве море і захід . Цим, мабуть, з вами і поділюся “,

– розповіла Саніна.

Влад Яма також згадав невдалий відпустку. Коли вони з дружиною відпочивали на березі океану, по пляжу ходили верблюди, які всюди розкладали свої “міни “. Так що до води доводилося в буквальному значенні пробиратися. А ось прямо у воді від цих же “хв ” потрібно було спливати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.