Алла Пугачова відзначила 71 день народження — співачка приголомшила своїм зовнішнім виглядом

Примадонна російської сцени Алла Пугачова 15 квітня відзначає свій 71 день народження. Але виглядає вона не старше 50! Шанувальники були вражені зовнішністю артистки.

Свій день народження Примадонна відзначає незвично — разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, близнюками Лізою і Гаррі, артистка перебуває вдома на карантині.

З самого ранку син і дочка привітали маму. Малюки вивчили вірш, принесли величезний букет троянд і разом з татом підготували святковий торт зі свічками. Ліза і Гаррі самостійно намалювали листівку, якою прикрасили кухню. Пугачова, приймаючи сюрприз, настільки розчулилася, що навіть розплакалася.

Зворушливим відео сімейного свята поділився Максим Галкін на своїй сторінці в Instagram.

“З днем народження, кохана!” — написав артист.

Найбільше прихильників вразив зовнішній вигляд Алли Борисівни — на відео вона виглядала не старше 50 років. Одягнена в елегантне плаття-максі і з легкою укладкою, Пугачова виглядає ефектно і неймовірно молодо.

“Ого!!!! Яка красива!!!!” — пишуть захоплені шанувальники.

https://www.instagram.com/p/B_AJotTH6Kn/

Старша дочка артистки, співачка Крістіна Орбакайте, також влаштувала для мами справжній сюрприз: разом з дочкою Клавдією вона записали вітальне відео, в якому Крістіна заспівала відомий хіт Пугачової “Звезда”.

Екс-чоловік співачки Філіп Кіркоров також не залишився осторонь.

“З Днем Народження, моя Муза і Натхнення”, — написав артист на своїй сторінці в Instagram.

Шанувальники продовжують вітати Аллу Пугачову і бажають їй справжнього жіночого щастя і здоров’я.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.