“Я плакала, а він змушував”: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти в дитинстві (Відео)

Олена Проклова - заслужена артистка РРФСР, і жінка, яку любили і люблять мільйони.

Її життя здавалася ідеальною – блискучі ролі, численні романи з самими завидними чоловіками радянського союзу, визнання, гроші, дорогий одяг, власний будинок в Підмосков’ї і в Сочі. А на додачу ще й щаслива родина.

Однак є біль, яку актриса зберігає в своїй душі вже майже півсотні років. І вона не давала спокою. Найстрашніше – це те, що Олена Проклова нікому не розповідала про свою таємницю – ні мамі, ні дітям, ні друзям. Вона одна переживала те, з чим довелося зіткнутися ще в дуже юному віці.

Як виявилося, ще дитиною вона стала жертвою домагань: в 12 років – з боку режисера на зйомках, а в 15 років – відомого актора, який переслідував її протягом двох років. Про останню людину вона докладно розповіла те, що раніше не розповідала навіть самим близьким і рідним людям зі свого оточення.

Коли Проклової було 15 років, на зйомках фільму її став переслідувати відомий на всю країну актор, у якого на той момент була дружина, сім’я, всенародна любов і популярність. Він відвозив Олену в ліс, чатував біля під’їзду, приїжджав до неї з гастролей в інше місто, дзвонив вночі з проханням спуститися до під’їзду. І все з єдиною метою.

“Лер, це дуже важко, коли тобі мало років, коли ти нічого про це не знаєш. Коли тобі кажуть, що у дорослих людей завжди так, що це любов, що треба вчиться тому, що роблять дорослі “,

– ледве стримуючи сльози розповідає Олена Проклова Лері Кудрявцевої.

Імені свого кривдника Проклова так і не розкрила. Посилаючись на те, що у нього багато шанувальників, і вона не хоче псувати їх враження про це артиста. Однак натякнула, що цей чоловік – відомий артист, і на даний момент його вже немає в живих. На похорон до нього Проклова не ходила. Каже, не вважала за це за потрібне. А розповісти свій секрет на мільйон зважилася для того, щоб інші можливі жертви схожих ситуацій не боялися мовчати, і розуміли, що це не нормально.

Схожі статті

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.