Від “маленької бджілки” нічого не залишилося: як Аліна Гросу змінилася за 20 років? (Відео)

Аліна Гросу - відома в Україні співачка. Вона не тільки виступає на сцені, а й знімається в серіалах вітчизняного виробництва.

На сцені зірка з чотирьох років. Прийшла і почала співати з самого дитинства, а завдяки її таланту маленьку красуню просто не могли не помітити.

Йшли роки, і репертуар, і зовнішність співачки сильно змінювалася. Тому ми вирішили нагадати вам якою вона була раніше, і що з Аліною стало зараз.

Українська та російська співачка Аліна Гросу з раннього дитинства знала, що буде співачкою. Тому з чотирьох років почала підкорювати зірковий олімп. Її легендарну пісню “Маленька бджілка ” і цей неповторний образ пам’ятає вся країна.

Аліна Гросу в підлітковому віці
Аліна Гросу в підлітковому віці
Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу: як змінювалася співачка за 21 рік на сцені?
Аліна Гросу: як змінювалася співачка за 21 рік на сцені?

А зараз дівчинка виросла і кардинально змінилася. Змінилося в першу чергу обличчя Аліни Гросу, втім, будь-які хірургічні втручання зірка заперечує. Артистка почала демонструвати свою фігуру в яскравих луках з різними розрізами та вирізами. На зміну милим маленьким кучериками прийшли відкритий бюст, локони, червона помада і неймовірно викликають кліпи.

Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки “у всій красі”
Аліна Гросу
Аліна Гросу

Протягом співочої кар’єри зірка випустила десятки треків і шість альбомів. Крім того, Гросу знялася в фільмах.

Зараз фірмовий стиль Аліни Гросу – розкішні білі локони, відверті міні або наряди з глибоким декольте і яскравий макіяж. З “маленької бджілкою “, яка починала свій творчий шлях, не залишилося нічого спільного.

Алина Гросу
Аліна Гросу

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?