Сергій Притула різко висловився в адресу поліції і священиків

Сергій Притула в новому відео на своєму YouTube-каналі розкритикував дії поліції і церкви в умовах карантину.

Сергій Притула на карантині залишився без роботи. Йому довелося скасувати гастролі “Вар’яти-шоу” та зйомки шоу “Хто зверху” на “Новому каналі” через введення режиму самоізоляції.

Вільний час телеведучий вирішив використовувати для справ, до яких раніше не доходили руки. Наприклад, Притула вирішив працювати над створенням свого YouTube-каналу. Нові ролики Сергій випускає практично кожен день. У них він дає свою суб’єктивну оцінку останнім подіям та новинам.

В одному з останніх відео телеведучий різко висловився в адресу української поліції і священиків. Він засудив ситуацію з арештом киянина, який перепливав Дніпро, і штрафи бабусь, які ходять без маски.

“Звертаюся до поліції: будь ласка, не перетворюйтеся назад в міліцію”, — сказав Притула.

На думку шоумена, нерозумно “відриватися” на штрафах бабусь і людей, які самі по собі йдуть по вулиці, але не звертати уваги на церкви, які зазивають людей приходити і причащатися. Притула додав, що існує багато речей, за які він хотів би подякувати поліції, але в даній ситуації він абсолютно незадоволений їхніми діями.

Крім того, Притула розкритикував людей, які ігнорують правила карантину і їздять на шашлики.

“Якщо ми хочемо бути європейцями, ми повинні вести себе гідно”, — підсумував Сергій.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.