Схудла і повернулася на зйомки: виконавиця головної ролі в “Пишному Столітті” після пологів почала зніматися

У січні 2021 року стало відомо, що виконавиця культової ролі Хюррем Султан - Мер'єм Узерлі - вдруге стала мамою.

37-річна актриса не стала приховувати, що у неї дочка, і назвала її Лілі.

Дівчинка стала другою дочкою Мер’єм Узерлі. Будинки маму з сестричкою чекала шестирічна Лара. З батьком старшої дочки актриса розлучилася ще до її появи на світ. А ім’я щасливого тата новонародженої дівчинки Мер’єм не розкриває навіть через майже півроку після пологів.

Сама Мер’єм – з Німеччини, але знімається в турецьких серіалах. Менталітет і особливості релігії цих країн не зобов’язують довго сидіти маму в декреті, тому вже через кілька місяців щаслива Мер’єм Узерлі повернулася до зйомок.

У актриси в Інстаграм-профілі часто можна побачити знімки з нових фотосесій, а також відео. Нещодавно, наприклад, героїня Хюррем Султан відвідала кінематографічне захід у Москві. Там вона постала в шикарній сукні, підкресливши свою ідеальну фігуру.

Тепер же Мер’єм Узерлі опублікувала відео, на якому її готують до фотосесії. На ньому є червоний фільтр і візерунок у вигляді серця. У кадрі коштує сама Мер’єм Узерлі, а стиліст в цей час поруч пензликом поправляє їй макіяж.

Одягнена актриса в величезна пальто оверсайз. Що саме це була за зйомка – зірка “Пишного століття” поки що не зізнається.

Відзначимо, що серіал “Пишне століття” є найдорожчим в плані виробництва. Основна стаття витрат – це величні костюми, які створювалися відповідно до духу того часу, яке намагалися передати.

За часів Османської імперії дійсно любили розкіш і багатство, тому для цього в серіалі була виділена окрема ніша.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?