Дан Балан вперше розповів, які відносини його пов’язують з Тіною Кароль: “Люди самі додумали”

Дан Балан прокоментував слова продюсера шоу "Голос країни" Володимира Завадюк про те, що його роман з Тіною Кароль був фіктивним.

Близько тижня тому продюсер шоу “Голос країни” вперше зізнався, що роман Тіни Кароль і Дана Балана, який почався під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни”, спочатку був вигадкою режисерів. Романтичні відносинами між суддями проекту повинні були сприяти підняттю рейтингу шоу. Втім так і вийшло.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на шоу Голос країни

Однак не вся публіка оцінила це відверте визнання. Після заяви Завадюка багато шанувальників Тіни Кароль і Дана Балана, які щиро вірили в справжні почуття між артистами, були розчаровані і почали писати гнівні коментарі, звинувачуючи артистів у брехні.

Дан Балан вирішив особисто розставити всі крапки над “і” і сьогодні, 14 травня, написав пост в Інстаграм-блозі, в якому заявив, що ніякого обману не було. Дан зізнався, що спочатку “любов” з Тіною Кароль правда була вигадкою режисерів, але потім у них дійсно виникла симпатія, а решту люди самі додумали.

Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман зі вресен їх спільно беруть участь в шоу "Голос країни"
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман з часів їх спільної участі  в шоу Голос країни

“Хлопці, а в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв’язок між нами, крім дружнього .. те, що ви бачили в ефірах Голосу – це була щира симпатія … а далі люди самі додумували, самі придумали .. і самі вирішили, що був якийсь то обман … а то, що заявляв продюсер Голосу про “придуману історію ” .. він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з’явився б “романтичний зв’язок ” і підштовхував нас на це … а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія … то, що все і помітили в ефірах .. без ніякого обману … в загальному я вважав за потрібне це пояснити .. “, – написав Дан Балан.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?