Переможець 11 сезону шоу “Голос країни” Сергій Лазановський записав пародію на Лесю Никитюк

Сергій Лазановський - звичайний хлопець з села під Івано-Франківськом, який переміг в 11 сезоні шоу "Голос країни". Тепер за ним стежить вся країна.

Він це розуміє, і з радістю спілкується зі своєю аудиторією. Наприклад, одним з крайніх постів він звернувся до телеведучої Лесі Іванівні Никитюк, записавши кавер на її пісню “Ями”. Цікаво, що Леся зробила репост до себе в Інстаграм-історії.

Переможець останнього сезону Голосу країни публічно звернувся до Лесі Никитюк

“Цей рік можна назвати “здійсни мрію”. І ви мені в цьому дуже сильно допомагаєте. На проекті ” Голос країни “я думав, що мені вдасться зустрітися з двома кумирами – Юлією Саніною та Лесею Нікітюк. Якщо з Юлею у мене була розмова, то з Лесею не склалося. А так хочеться познайомитися з цією неймовірною особистістю “, – написав Сергій у себе в Інстаграм-профілі.

Відзначимо, на Великдень 2 травня співачка Надя Дорофєєва повідомила в Instagram stories, що вперше за довгі роки буде святкувати Великдень не зі своєю сім’єю.

Знаменитість і її чоловік Володимир Дантес вирушили в гості до переможця “Голос країни-11 ” Сергію Лазановському в село Попельники, що в Івано-Франківській області. Співачка пообіцяла підопічному ще в фіналі шоу, що обов’язково приїде до нього на малу батьківщину і стримала обіцянку.

Судячи з фотографій, Надю і Дантеса дуже радісно зустріли в селі.

У дворі Лазановських зібралася величезна кількість шанувальників артистів, які спілкувалися з ними, фотографувалися і брали автографи. Також переможець Голосу країни дав у себе в селі концерт в честь травневих свят.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.