“Дівчинка в рожевому”: Максим Галкін показав, у чому його дочка Ліза ходить в школу

Телеведучий і комік Максим Галкін показав фото, на якому він проводжає в школу свою єдину дочку Лізу Галкіну.

Видно, що дочку Лізу тато сфотографував десь в холі свого великого особняка. Там на тлі стоїть величезний горщик з квітами, а підлогу оформлений плиткою у вигляді шахової дошки. Сама школярка одягнена в білі теплі колготки, ніжний рожевий плащ і таку ж рожеву бейсболку.

“Дівчинка в рожевому”,

– підписав Максим Галкін знімок своєї юної дочки.

Цікаво, що Гаррі поруч не було. У коментарях прихильники припустили, що хлопчик захворів, тому не йде вчитися.

Також для юної моделі Лізи залишили безліч приємних коментарів, підкреслюючи, що вона виглядає неймовірно красиво, а ще дуже схожа на свою зоряну матусю.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Нагадаємо, відоме на всю країну сімейство живе в селі Грязь Московської області. Це елітна село, де живуть люди заможні люди. Але навіть незважаючи на це, будинок Галкін вигідно відрізняється на тлі інших – здається справжнім диснеївським палацом, в якому живуть герої мультфільмів і принцеси. На рахунок героїв не факт, а ось дві принцеси точно живуть – це Ліза і її мама Алла Борисівна.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є відео про те, як виглядає палац Галкіна і Алли Пугачової зсередини – там кадри, яких ви більше ніде не побачите. І не забудьте підписатися на наш канал!

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.