(Фото) Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського: кинута жінка, яка працює в селі за копійки

Михайло Поплавський завжди на позитиві, але чи всі райдужно у найяскравішого представника українського шоу-бізнесу в особистому житті.

Михайло Поплавський – легендарний артист нашої естради. Він домігся успіху завдяки своєму таланту розважати слухачів. Його пісні носять жартівливий, але в той же час дуже ліричний мотив. Без треків Михайла не обходиться жодне застілля.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський. Фото взято на просторах мережі.

Зараз у Михайла міцна сім’я. Співаючий ректор вже одружив сина і давним-давно вибудував собі великий будинок. Проте, в молодості це був ще той серцеїд!

Шанувальники артиста знають як мінімум про два шлюби співака. Якщо про другу дружину нам відомо, то свою про свою першу дружину Поплавський розповідати не любить.

Редакції “Одна хвилина ” вийшло дізнатися і знайти фото екс-обраниці вічно юного орла.

Її звуть Людимили. Жінка вже давно відсвяткувала свій 50-річний ювілей.

Перше весілля Міхайю Поплавського
Перше весілля Михайла Поплавського. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється вона до сих пір проживає в рідному селі Великі Трояни Кіровоградської області. Познайомилися молоді люди там же. Виявляється, що до Михайла жінка пішла від коханого. Але не пошкодувала. Шлюб був яскравим.

Людмила Глімбіевская, перша дружина Михайла Поплавського
Людмила Глімбіевская, перша дружина Михайла Поплавського. Фото взято на просторах мережі.

Жінка не покинула своєї малої батьківщини. Працює і по сей день старшою медсестрою в лікарні. Про Поплавського згадує і зараз, але суто як про сильну вольову особистість.

Після розставання пари не спілкувалася, а Михайло, який вже в молодості був директором клубу, став підкорювати нові висоти.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.