Дуже схожа на Таюне: як виглядає нова пасія Олега Винника?

Співак Олег Винник показав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram бекстейдж зі зйомок з Еліною Іващенко - дівчиною, яка підкорила його серце.

Нещодавно Олег Винник, спільно з Еліною Іващенко випустили нову пісню “Діаманти “. Вона тут же стала хітом – її почали транслювати на всіх радіостанціях і музичних каналах країни. Така колаборація стала дивовижною – досвідчений дорослий “вовк ” Олег Винник, і юна, практично нікому невідома співачка Еліна Іващенко, яку артист зауважив на “Х-Факторі “.

Олег Винник опублікував коротке відео, яке було зроблено за кадром зйомок з Еліною

На відео видно, що Олег і Еліна дуже відкрито спілкуються один з одним, мило розмовляють, чисто і відверто дивляться один одному в очі. Саме ці іскри і породили чутки про те, що між ними може бути роман. Мовляв, дівчина дуже схожа на його бек-вокалістку Таюне, тільки молодше і більш публічна – відкрито веде сторінку в Інстаграм і часто викладає фотографії.

Ось що в коментарях під відео пишуть шанувальники Олега Винника:

  • Обожнюю Винника за його професіоналізм. Все продумано все на вищому рівні в плані шоу ну і звичайно харизма і божественний голос разом дає шалену популярність !!!! Наш улюбленець !!!
  • Шалено круто! Ви найкращі!! І Олег Анатолійович, вдалого Вам концерту
  • У Вас чудовий голос, з ким б не заспівали буде хіт, пісні смислові, викладаєтеся на 100%
  • Олег, Ви – клас! Дякую за відео.Теперь чекаємо серію таких же фото.
  • Кліп класний супер, ну виконавці це що то Олег виглядає просто вау, звичайно супер
  • Класна пара, просто супер!

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?