Оля Фреймут зняла на відео чоловіка, який справляв нужду на вулиці і публічно його присоромила

Телеведуча Оля Фреймут почала вчити українців хорошим манерам на живих прикладах.

Українська телеведуча Ольга Фреймут заробила собі статус головного ревізора країни і справжнього знавця етикету і хороших манер. На її рахунку кілька тематичних книжок, у себе в соціальних мережах вона час від часу випускає відео-уроки хороших манер і розповідає, як потрібно вести себе справжній леді.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

А недавно Фреймут вирішила вчити людей манер на реальних прикладах. Телеведуча зняла на відео чоловіка, який справляв нужду на вулиці. Хлопець сховався за дерево, думаючи, що ніхто його не побачить. Він не підозрював, що скоро стане “зіркою інтернету”. Ольга Фреймут оприлюднила відео в Інстаграм-сторіз і написала, що так робити не можна.

Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Фреймут
Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Фреймут

“Мочитися прийнято в туалеті. І мити руки після цього. Дозволено ходити в туалет в стихійних місцях хіба що маленьким дітям, які не можуть витримати “, – написала Фреймут.

Варто відзначити, що Фреймут вже не вперше знімає незнайомих людей, які демонструють погані манери. Так, нещодавно телеведуча зняла на відео дівчину, яка їла вуличну їжу на ходу. Фреймут опублікувала відео в Інстаграм-сторіз, а в підписі вказала, що так робити не можна, потрібно їсти або будинку, або в кафе, але ніяк не на вулиці.

Користувачі Мережі були обурені тим, що телеведуча знімає незнайомих людей на відео і без їх відома публікує ці відео в інтернеті.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.