Застраховані руки, десятки пластичних операцій і сварки з прийомним сином: доля Сергія Звєрєва (Відео)

Якщо озвучити фразу "зірка в шоці", то відразу стає зрозуміло, кого мають на увазі.

Звичайно, епатажного модельєра і артиста Сергія Звєрєва, чий образ вже давно і потужно закріпився в шоу-бізнесі поряд з іншими легендарними іменами. Сьогодні Сергій Звєрєв – артист в широкому розумінні слова. Він не тільки створює неповторні і несподівані образи зірок вітчизняного шоу-бізнесу, а й сам є героєм світських хронік і скандалів. Навколо нього ходило і ходить багато чуток. При чому, і про його особисте життя, і про професійну. Скільки операцій зробив Сергій Звєрєв? Скільки романів у нього було насправді? Хто та таємнича жінка, яка допомогла юному і ще нікому не відомому перукаря піднятися на олімп слави? Про це і не тільки – дивіться нижче в нашому відео.

Відомий російський стиліст виріс аж ніяк не в столиці і не був гламурним дитиною. Сергій – уродженець Іркутська. З самого дитинства його доля була непроста – коли хлопчикові було чотири роки, загинув його батько. Саме тому приклад справжнього чоловіка у підростаючого Сергія деякий час не було.

Через півтора року після смерті чоловіка мама Сергія вийшла заміж за водія автобуса, і вітчим перевіз сім’ю в Усть-Каменогорськ, що в Казахстані. Разом з Сергієм в сім’ї підростав на 2 роки старший брат Саша, який помер у віці 29 років від астми.

доля модельєра

Сергій Звєрєв: до і після
Сергій Звєрєв: до і після операцій

Йшли роки, а Звєрєв працював над собою все більш наполегливо. Починаючи з 17 років. Завдяки чому 1996 році він став володарем Гран-прі в багатьох країнах світу. У цьому ж році він став віце-чемпіоном Європи, а через рік – абсолютним чемпіоном Європи. У 1998-му Сергій Звєрєв – чемпіон світу з перукарського мистецтва.

У його руки потрапляли такі зірки місцевого шоу-бізу, як Борис Моїсеєв, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв, Ксенія Собчак, Людмила Гурченко та багато інших. Особливим особистим досягненням Сергій вважає те, що він познайомився з Аллою Борисівною Пугачової і став її особистим стилістом.

Більше про секрети Звєрєва – дивіться в нашому відео.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.