“Розумники і красуні”: співачка Камалія похвалилася досягненнями дочок на олімпіаді в школі

Співачка Камалія поділилася в Інстаграм відео, де похвалилася відразу декількома досягненнями. Крім свого кубка, вона розповіла, Мірабелла посіла 1-е місце, а Арабелла - 2-е.

Це була олімпіада з української мови. Камалія була здивована, адже Арабелла завжди говорила, що їй подобається вивчати українську мову, а Мірабелла навпаки мова давалася складно.

Однак вона дуже рада за своїх дівчаток, адже вони принесли додому медальки, які заробили самостійно. Цим пишаються всі батьки.

Повне відео пропонуємо подивитися на сторінці нижче, або ж в Інстаграм-профілі співачки Камалії.

“Арабелла і Мірабелла порадували успіхами в школі! Сьогодні не тільки я принесла нагороду додому, але і мої донечки порадували мене, зайнявши 1 місце Мірабелла, і 2 місце Арабелла, в шкільній олімпіаді з української мови!) Я щаслива! “, – написала популярна співачка.

Нагадаємо, Камалія з чоловіком багато років мріяли про дитину, але завагітніти співачці ніяк не вдавалося.

Всі численні спроби ЕКО зривалися і в розпачі пара вже задумалася про те, щоб скористатися послугами сурогатної матері. Камалія вирішила зробити ще одну спробу запліднення. І сталося диво! Два плода прижилася і співачка дізналася, що виношує двох дівчаток. Вони народилися 6-го вересня 2013 року року. Вага маляток при народженні був 3690 г і 2900 р

Відзначимо, недавно ми випустили відео про життя співачки Камалії. Його можна подивитися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Як Камалія познайомилася з чоловіком? Хто придумав їй такий псевдонім? Як українці вдалося виграти всесвітній конкурс краси?

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.