Вагітна дружина Віктора Павлика зізналася, що сама оплачує всі покупки: “У чоловіка гроші не беру”

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова знаходиться на 9-му місяці вагітності, але це не заважає їй працювати і утримувати сім'ю.

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною українського музиканта Віктора Павлика. Різниця у віці між подружжям складає 29 років, але, за словами самої Катерини, це її не бентежить. Зараз подружжя чекає поповнення. Довгоочікуваний хлопчик повинен народиться вже зовсім скоро – в червні.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Незважаючи на те, що Катерина знаходиться на 9-му місяці вагітності, вона продовжує працювати. Дівчина є концертним директором свого чоловіка Віктора Павлика і активно займається блогерством.

Півроку тому Віктор Павлик дав кілька інтерв’ю, де зізналася, що через карантин і скасування концертів він втратив дохід і утримує сім’ю вагітна дружина. Схоже, зараз ситуація не змінилася і Катерина як і раніше є головним годувальником у їхній родині.

Нещодавно дівчина відповіла на питання підписників в Інстаграм з приводу того, хто оплачує всі покупки, а також квартиру мами, яка не так давно переїхала до Києва, щоб допомогти дочці з дитиною.

Катерина зізналася, що знімну квартиру для мами вона оплачує сама. Також дівчина оплачує всі покупки.

Скріншот Інстаграм-сторіз Катерини Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Катерини Репяхової

“Мамі квартиру оплачую я. Нашу квартиру оплачує чоловік. Все, що я купую – купую за свої гроші. Є покупки спільні, наприклад меблі Міші “, – написала Репяхова.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.