Хто був першим чоловіком Олі Полякової? Цікаві факти з біографії суперблондинки

Оля Полякова - прекрасна і талановита жінка, про яку завдяки її вокалу знає вся країна.

Існує думка, нібито у Полякової є покровитель – багатий чоловік, який залишається в тіні своєї дружини довгі роки. Ми вирішили дізнатися, хто ж є чоловіком головною суперблондинки країни, перший чи це чоловік, і скільки грошей він витрачає, щоб його красуня-дружина залишалася серед перших позицій українських музичних хіт-парадів.

Перший і єдиний чоловік співачки Олі Полякової – Вадим

Вперше Оля Полякова вийшла заміж в 2004 році. Незважаючи на те, що багато хто вважає артистку легковажною і непостійною, цей шлюб триває досі, і є одним з найбільш зразкових серед українських зірок.

Чоловік Олі Полякової – успішний бізнесмен Вадим.

Чоловік Олі Полякової
Чоловік Олі Полякової

Про нього відомо небагато, так як він не любить блищати на публіці, і не завжди супроводжує свою дружину на знакових заходах. Вони тільки відпочивають завжди удвох.

Відомо, що Вадим старший за свою дружину на 15 років. У січні 2021 року Ользі виповнилося 37 років, а її чоловікові зараз 52 роки.

Про їх особистих взаєминах відомо мало. У мережі є інформація про те, що Ольга, хоч і молодший за свого чоловіка, але зростання у неї порядком більше.

Чоловік і діти Олі Полякової
Чоловік і діти Олі Полякової

Також в одному зі своїх прямих ефірів в Інстаграм-профілі зірка розповіла, що її чоловік – терплячий і дуже врівноважена людина, завдяки чому він терпить запальний і вогненний характер моєї дружини.

Подружжя познайомилося в 2003 році на дні народження Вадима

Оля Полякова
Оля Полякова

Відомо, що Оля Полякова як артистки виступала на корпоративі – нна розкішній яхті. Бізнесмен відзначив свій день народження на кораблі і замовив на торжество співачку. Гарну і з голосом. Цією співачкою виявилася Ольга. Вадим зізнався, що у нього була любов з першого погляду, яка триває досі.

Колись Полякова давала інтерв’ю Дмитру Гордону, і зізналася, що один із секретів їх щастя з Вадимом – це те, що вони не просто подружжя або партнери, вони справжні друзі, які всі один одному довіряють.

У Олі Полякової та її чоловіка двоє дітей – дві дочки. Старша дочка Маша народилася в 2005 році. А молодша Аліса – в 2011-м.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.