Віка з “НеАнгелів” зізналася, що більше не перебуває у відносинах: “Це не та людина, яка мені потрібна”

Нещодавно Вікторія Смеюха оголосила про старт сольної кар'єри. З тих пір до неї прикута особлива увага преси і публіки - що ж ще змінилося в житті Вікторії?

Як виявилося – багато. Особливою межею її життя залишається особисте життя, яку дівчина не любить виставляти напоказ. Як виявилося, недавно вона розлучилася з чоловіком, якого любила. Це розставання досить болісно вдарило по артистці, проте вона змогла вистояти.

Про це Смеюха розповіла в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “.

“Я повірила в свою казку. Мабуть, це не та людина, яка мені потрібна. Я все-таки сподіваюся і вірю, що все найкраще попереду “,

– поділилася Смеюха, яка тепер виступає під псевдонімом VICTORIA.

Відзначимо, як сказано в біографії Вікторії, VICTORIA (Вікторія) – псевдонім співачки, придуманий її продюсером Юрієм Нікітіним. Справжнє ім’я артистки – Катерина Смеюха.

Вікторія Смеюха
Вікторія Смеюха

Співачка має унікальний низьким голосом. Її тембр – альт-сопрано. Іноді голос Віки плутають з чоловічим, через що в суспільстві виникали всілякі плітки.

З ранніх років Вікторія Смеюха захоплювалася музикою. Згодом вона зрозуміла, що своє майбутнє бачить лише на сцені. Свою музичну освіту Вікторія Смеюха початку з освоєння гри на фортепіано.

Участь в групі “НеАнгели ” стало потужним трампліном, який вивів талант, можливості і перспективи Катерини-Вікторії на новий рівень. Її помітили не тільки локально в українському шоу-бізнесі, а й на світовій арені, що стало візитною карткою молодої і талановитої дівчини. Але після розпаду групи пішла мова про те, щоб жити і розвиватися далі – автономно від колективів.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.