Чоловік зрадив і кинув з онкохворим немовлям на руках: важка доля актриси Тетяни Абрамової

Долі деяких яскравих і променистих акторів кіно нагадують страшний сон, який, здавалося б, ось-ось закінчиться. Це підтверджує історія Тетяни Абрамової.

Тетяна Абрамова – знаменита актриса театру і кіно. У телесеріалах і кінострічках вона завжди радісна, яскрава, позитивна, товариська і активна. В інтерв’ю Таня не раз зізнавалася, що кожна нова роль для неї – це нове життя, яку їй доводиться заново переживати.

Біографія актриси Тетяни Абрамової

Відомо, що Тетяна народилася в 1975 році в місті Тюмені. З самого дитинства вона була творчою і різносторонньою особистістю, тому мріяла стати відомою співачкою.

Батьки віддали її на заняття з вокалу і водили в творчі гуртки.

Для здійснення своєї заповітної мрії дівчина перебралася в північну столицю

Музична кар’єра її склалася успішно. Тетяна з успіхом закінчила Гуманітарний університет за спеціальністю актор- режисер.

Талановиту рудоволосу дівчину помітив актор Віталій Соломін і запропонував зіграти головну роль у фільмі “Полювання “.

Переломним в починаючої кар’єрі Абрамової стала роль Наді Кудряшовою в телесеріалі під назвою “Завжди говори завжди “.

Поряд з творчістю, обороти набирала і особисте життя. Перший чоловік Абрамової – творча людина, кінооператор і фотограф. Життя звела їх цілком очікувано – на одній зі знімальних майданчиків, де Таня виконувала одну зі своїх ролей.

Тетяна Абрамова і перший чоловік на виписці з пологового будинку
Тетяна Абрамова і перший чоловік на виписці з пологового будинку

Молоді не роздумуючи уклали шлюб і у них народилося двоє чарівних синів. У 2004 році світ побачив старший син Ваня, а вже через чотири роки, в 2008-му, на світ з’явився меншенький Саша.

Тетяна Абрамова і її сини
Тетяна Абрамова і її сини

Однак не все в житті Тетяни Абрамової було так гладко.

Коли Олександру, молодшому синові артистки, виповнився рік, лікарі озвучили батькам важкий діагноз – онкологія.

Багато сил, нервів і грошей пішли на те, щоб врятувати однорічного хлопчика. Природно, весь час йшло тільки на те, щоб піклуватися про хвору дитину, тому почуття згасли і пара розлучилася.

Чоловік не зміг витримати важке випробування – хвороба дитини, і пішов з сім’ї

Незважаючи на те, що Тетяна залишилася матір’ю-одиначкою, її сестра Олена не залишила Таню одну зі своєю бідою. Разом вони викрутилися і вилікували Сашу, який зараз живе повноцінним життям.

Тетяна Абрамова
Тетяна Абрамова

У 2014 рік Тетяна Абрамова знову набула жіноче щастя. Вона вийшла заміж за актора Юрія Бєляєва, який старше актриси на 27 років.

Тетяна Абрамова і Юрій Бєляєв
Тетяна Абрамова і Юрій Бєляєв

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.