Красуня і мамина помічниця: Максим Галкін показав, як Ліза готує, а Гаррі їй допомагає

Не секрет, що у Алли і Максима дуже талановиті діти, які розвиваються не по роках і радують своїх батьків досягненнями в різних сферах.

Наприклад, недавно Гарік Галкін трохи прихворів, тому батьки вирішили залишити його будинку. Щоб мама не сумувала, він сам спік їй десерт. Звичайно, няня зізналася, що вона трохи допомогла хлопчикові, але публіка оцінила його кулінарні таланти і необмежені можливості.

Тепер кулинарить вирішила Ліза: дивувала салатом з оливками і полуницею

72-річна Алла Пугачова і 44-річний Максим Галкін виховують семирічних Лізу і Гаррі. Зоряна родина ділиться в своїх мікроблогах в Instagram милими і зворушливими моментами, пов’язаними з близнюками. Сьогодні телеведучий опублікував відео, в якому він їсть салат, приготований руками хлопців.

Максим Галкін поділився відео, де Ліза і Гаррі кулінарії. Ліза нарізає кубиками салат, а її братик готує зелень

“Діти сьогодні по салатам профі! Всім, хто зібрався поїсти, бажаємо приємного апетиту! “, – пише Максим Галкін в описі до відео.

Ось що шанувальники пишуть в описі до відеозапису на Інстаграм-сторінці Максима Галкіна:

  • Вашу сторінку приємно дивитися, відразу видно, що у вас в житті в пріоритеті
  • Які молодці. Рецепт в студію якщо можна
  • А я знайшла рецепт смачного салату з редискою, її зараз дуже багато і не знаєш навіть що приготувати з неї, крім окрошки, а це взагалі космос
  • Ось наскільки приваблива ця посмішка цієї лапочки! Свої онуки є, я їх дуже люблю, ну а ця дитина заворожує мене!

Максим Галкін регулярно ділиться в соціальній мережі контентом, пов’язаним з дорослішання спадкоємців. Алла Борисівна спочатку була проти, оскільки не хотіла, щоб діти змалечку ставали публічними. Проте чоловік переконав Пугачову: хлопці все одно будуть оточені загальною увагою, тому краще з дитинства навчити їх спокійно до цього ставитися. У підсумку зірки прийшли до взаєморозуміння в цьому питанні.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.