Співачка Камалія отримала престижну музичну нагороду: чоловік Захур може нею пишатися

Українська співачка Камалія стала володаркою престижної української музичної премії.

Камалія – не тільки відома співачка, але і колишня модель. У 2008 році вона отримала титул “Міс світу”. Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ. Зараз Камалія має багато шанувальників, яких вона не перестає радувати своєю творчістю. Співачка регулярно презентує нові пісні і знімає кліпи.

Камалія
Камалія

Творчість Камалії оцінили не тільки її прихильники. У цьому році на Національній музичній премії “Українська пісня року – 2021” Камалія отримала престижну нагороду. Її пісня “Вільна” стала українською піснею року. Про це співачка розповіла в своєму Інстаграм-блозі. Артистка опублікувала фото, де вона на сцені тримає диплом і довгоочікувану статуетку.

“Дякую! “Вiльна ” – стала українською піснею року !! “, – написала Камалія в підписі до фотографії.

Користувачі Мережі тут же взялися коментувати публікацію і вітати співачку з нагородою.

“Мої вітання”, “Прийміть щирі вітання”, “Камалія, вітаю Вас від щирого серця”, “Круто, мої вітання, улюблена”, – привітали шанувальники Камалію в коментарях.

Неможливо не оцінити наряд, в якому Камалія з’явилася на музичній премії. Співачка одягла пишну сукню лимонного кольору з пір’ям. Наряд підкреслив пишне декольте і стрункі ноги співачки. Варто зазначити, що артистка завжди відрізняється своїми розкішними вбраннями і вражає яскравими образами.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.