Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитиву з Ганною Завгородньою

Нещодавно стало відомо, що після майже 15 років шлюбу музикант Олексій Завгородній розлучається зі своєю дружиною Анною. Причину розлучення вони приховують.

Раніше Надія Дорофєєва, якій довгі роки приписували роман з Позитивом, ніяк не висловлювалася з цього приводу, однак тепер, коли рішення про розлучення прийнято остаточно, мовчати більше не має сенсу.

Дорофєєва вперше прокоментувала розлучення Позитива

Свій коментар Надія Дорофєєва, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA, розповіла в інтерв’ю програмі телеканалу 1 + 1 “Життя відоміх людей”.

Позитив і його колишня дружина Анна
Позитив і його колишня дружина Анна

“Я, звичайно ж, знаю набагато більше про цю ситуацію, тому зараз ніякої драми вже немає. Для будь-якої людини, чий спільний життєвий етап закінчується, він завжди настільки важкий, адже вони ж виросли разом. Тому це рішення було важким для них обох . Я впевнена”, – відкрито розповіла Надія Дорофєєва.

Нагадаємо, що Анна Завгородня (Андрійчук) – колишня дружина музиканта Позитиву. Про своє рішення розлучитися вона повідомила через Ютуб-серіал Насті Каменських “Дівчата рулять “, який подруги знімали в Мексиці. На той момент саме співачка Настя Каменських виявилася тою самою людиною, яка підтримала Анну після такого хворобливого розриву.

Однак навіть незважаючи на те, що відносини закінчилися, ніхто з екс-партнерів не захотів розкривати причину розставання.

Відразу після новини про розлучення Анна Андрійчук стала публікувати в Інстаграм-профілі досить викликаючі знімки, за якими з цікавістю спостерігає чоловіча частина аудиторії. Що скаже на це Позитив – зараз це дівчину абсолютно не хвилює. Тепер вона вільна і щаслива.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.